В'язане задоволення

В'ЯЗАНИЙ ОДЯГ, ДИТЯЧІ, ЧОЛОВІЧІ, ЖІНОЧІ МОДЕЛІ, РІЗНІ В'ЯЗАНІ ШТУЧКИ, В'ЯЗАНІ ІГРАШКИ, В'ЯЗАННЯ НА ЗАМОВЛЕННЯ, В'ЯЗАННЯ СПИЦЯМИ
24+ підписатися

В'язане задоволення

Пошук

Пошук в архіві по фразі "змія"

Одна з найкрасивіших змій

[Приєднана картинка]Одна з найкрасивіших змій - отруйна змія, знайдена в Індії

Як думаєш, хто це?

[Приєднана картинка] .Щупальценосна змія. Хижак отримав своє ім'я завдяки парі наростів на голові, які служать тварині датчиками руху і допомагають полювати на рибу.

Вуж

[Приєднана картинка](2005 рік )Вуж.Вуж лише головуПідвів -Се так вінз другом привітався Назустріч повагомпоповз . То молочка похлебчез мискито на плече вінвиповзета ляже спати. Як Оберіг мій вірний друг. Людська нездарахворий розумВужів у Злооприділив А він хорошийхоча і часомноровливийАле хто з насне без гріха.

Призначення

   (байка) Призначення отримала Змія Заступником начальника у лісі: Нарешті мрія справдилась моя, Тепер я щось, на кшалт земної вісі! Змінила шкіру, очі підвела, Рожевеньким підфарбувала губи, І соромливо в крісло заповзла: (тепер хай начуваєьться Рахуба!) Подальший хід подій не здивував, Куди ж подіти гени-атрибути? Звивався хвіст, сичала голова, Пішли у справу і жало, й отрута. Яке б завзяття в лісі не було, Там, де живе змія – завжди кубло!

Сторінки:
1
2
попередня
наступна