Український гумор

Гуморески, карикатури, байки, шаржі; гумористичні оповідання, відеофільми, фотографії; ...
70+ підписатися

Український гумор

Пошук

Пошук в архіві по фразі "гумор"

Пам'ятка для блогера

В Фаєрфоксі написали прикольну цитату:«Кажется, сейчас вполне подходящее время для важного напоминания: Никогда не читайте комментарии.»Це відноситься до топових блогерів. У них там іноді в коментарях такий зашквар буває. Наприклад, у russos або macos.

Знавець народної медицини

Мій сусід, Буркун Степан Якось вихвалявся, Що в народну медицину Дуже закохався. Щоби травлення поліпшить, Він пиво вживає, І ніколи вже із шлунком Проблеми не має, А коли ось апетит У нього зникає, Тоді білого вина Келих випиває, А якщо упаде тиск- Червоне вино! У цій справі (він признався), Помічне воно. Коли тиск вже зависокий- Коньяком збиває, Все стає тоді до норми І душа співає. -Ну, а воду ...

Читати далі...

Перше кохання.

-Чи своє ти пам'ятаєш Першеє кохання?- Запитала у Петра Дружинонька Аня. -Ну звичайно ж пам'ятаю, В дитсадку було, Бо коли ЇЇ я бачив У душі цвіло! -А мені б ти міг сказати, Хто була ця краля??? -Ех, це тітонька-кухарка, Звали її Галя. -Це ж чому ти закохався В кухарочку вашу?! -Бо варила дуже смачно Улюблену кашу!!!

Не те радили

Синок-підліток батькам Сумно промовляє: -У вас совісті напевне Ні трішки немає! Ви весь час мені казали: Треба віджиматись, Бо не зможе жодна дівка В тебе закохатись. Але зараз уже бачу Іншую картину, Не цікавлю я на танцях Ні одну дівчину, Жодна з них на мене зовсім Уваги не звертає, Бо як знаєте, у мене... Долярів немає!!!

Самотнім жінкам

Якщо ваший "благовірний" Іншую знайшов, Бо від неї до третьої Чоловік пішов. Я пораджу вам, шановні, У відчай не впадати, Терпеливо якийсь час Тільки зачекати: Якщо справа ось по колу Такому піде, То до вас хтось неодмінно Все таки прийде! У це треба, жіночки, Щиро сподіватись, Адже всім таким мужчинам, Треба десь діватись!!!

Занадто поважна причина

-Чому в школу запізнився? Що, знову проспав?- В п'ятикласника Володі, Вчитель запитав. -Ні, Сергію Івановичу, Прокинувся вчасно, Тож збирався хутко в школу, Було усе класно. Та зненацька я об ліжко Своє ось спіткнувся, Мене вдарила подушка І я відімкнувся. Без свідомості на ліжку Годину лежав, Поки двінок на мобільний Мій не пролунав!

Порада дівчатам 2

Як ідете ви на танці, Не вдягайте вузькі штанці, Бо ваші бедрами виляння, Це для хлопців спокушання. Котрийсь може не стерпіти Й ненароком " согрішити". Пакать будете, голубки: -Він поцілив в мої " губки", Мені це недовподоби, Бо інстинкт мов у худоби. Не вестиму більш баталій, Спокушайте вище талій, А нижче талії, ні- ні, Якщо в вас критичні дні.

Інтуїтивна здогадка

В заводській курилці хлопці Тихо розмовляють: -Ой, великі мабуть зміни На завод чекають! -Звідкіля такеє, Петре, Ти ось це узяв??? -До директора в комп’ютер Вчора зазирав, Й там побачив в інтернеті Пошуки останні, Зазначалося там чітко: «Статті кримінальні»!!!

СХОЖІ

-Я на кого, мамцю, схожа?- Донечка питає. -О, звичайно, що на мене!- Та відповідає. -Ну, а ти на кого схожа?- Цікавить Ганнусю. -Теж на матінку свою, На твою бабусю! Сумно мовила мала: -Що виходить… це… Мов матрьошки ми всі троє, На одне лице!!!

Квітковий король

По дорозі із роботи Знайому зустрів. Про життя-буття її Розмову завів. -Я знайшла уже нарешті Справжнього мужчину, Він дарує мені квіти Майже кожну днину! -Не Охріменко Петро Його часом звати?- Я про справжнього мужчинку Хочу розпитати. -Так, Охріменко Петро!- Відповідь я чую. -Тоді знаю звідки квіти...- Далі вже мудрую.- Він до квітів гарнний доступ, Дорогенька, має, Адже цвинтар він центральний, В...

Читати далі...