Український гумор

Гуморески, карикатури, байки, шаржі; гумористичні оповідання, відеофільми, фотографії; ...
70+ підписатися

Український гумор

Пошук

Пошук в архіві по фразі "гумор"

Вже переконався

-Слава й гордість ресторану Черепахи в нас!- Вихвалявся перед другом Директор Панас. -Про це знаю уже й сам,- Відповідь луна.- Обслуговувала вчора... Ввечері одна!!!

Вже наговорив дурниць

На березі біля моря Закохана пара. -Давай, любий одружимось?- Говорить Тамара. -Ну, давай!- відповідає Замріяно Гриша. Й пів години вже стоїть Цілковита тиша. -Чому, милий, ти мовчиш?- Мовить Тома Грицю. -Бо і так уже сказав Безглузду дурницю!!!

Гарно вибирай

-Я, матусю, в подарунок, Кицьку хочу мати!!! -А ти, донечко, за нею Будеш доглядати? -То, матусю, ти дивися,- Говорить мала.- Щоби кицька, як купуєш, Здорова була!!!

Задоволені будуть обоє

-Давай, Костю, одружимось?- Пропонує Таня. -Ні! ще рано, брати шлюб Не маю бажання!!! Я хотів би зараз, люба, З'їсти щось смачненьке!!! -І чому ти такий впертий, Мов теля маленьке???! Чи фантазії не маєш, (Господи, спаси), На весіллі смаколики... Різні й поїси!!!

Нездійсненні бажання

Хміль Степан сусіду в очі Пильно заглядає, І голосом з надією Таке промовляє: -Я хотів би зараз, Петре, Вихилить чарчину, Рлзігрався апетит, Ледь стримую слину! -Ти, Степане, уже став Мов моя дружина!!! -Що, до чарки також ласа І твоя Галина???! -Ні, сусіде, вона завжди Такеє бажає, Що у мене, як ти знаєш, Звичайно ж немає!!!

Чудова річ-варення

-Ех, чудова річ, варення!!!- Петро промовляє. -Це ж чому ти так вважаєш?!- Гриць його питає. -Бо корисне, і завжди Настрій додає!!! -Неправдиве, тут скажу, Твердження твоє, Щоби настрій піднімало, Я не відчував!!!! -А ти, Гришо, до варення... Дріжді додавав???

Через рік все зміниться

-Чому, доню, ти не хочеш Заміж за Степана??!- Запитує у доньки Матуся Світлана.- Він не палить і не п'є, Дуже роботящий, Чим не пара він тобі? Жених підходящий!!! -Ні, не хочу, бо руде Він волосся має!!! І тоді уже до доньки Батько промовляє: -На таку дрібницю, Доню, годі нарікати, Поживе він рік з тобою, Й сивим може стати!!!

Аналізує

-Час вже заміж тобі, Таню, Дівка ж хоч куди!!! -Та, я думаю про мужа Твойого завжди! -Про мойого чоловіка??! Це ж чому??? Скажи!!! -Щоб такий же не дістався, Боже, збережи!!!

Вона про все знає

Дві подруги повертались Із корпоративу. І підслухав я таку Розмову щасливу: -Дуже смачно я умію, Таню, готувати!!! -Дійсно так, бо довелося Дещо куштувати!!! -А ти знаєш, що я гарно Також вишиваю? -Ну, звичайно, Оленочка, Подарунки ж маю!!! -А який у мене ніжний Чоловік Тарас!!! -І це правда, відчувала... Уже десять раз!!!

Швидко зорієнтувався

Із відрядження Петро Щойно повернувся, І зайшовши до квартири, З жінкою зіткнувся: Напівгола в коридор Вона вибігає, І схвильовано до Петі Таке промовляє: -Ой, коханий, нам потрібно Скоріше тікати, ПередАли, що наш дім Хочуть підірвати!!! -Заспокойся, Оксаночко, Я тебе благаю, Зараз миттю зривпакет... В шафі відшукаю!!!