Український гумор

Гуморески, карикатури, байки, шаржі; гумористичні оповідання, відеофільми, фотографії; ...
70+ підписатися

Український гумор

Пошук

Пошук в архіві по фразі "гумор"

Розсудив

Дві кумасі зпозаранку Сварку завели, Щось згадали про своє, Як в дівках були. -Ти дурна немов вівця!- Галина горлає. -Ну, а ти неначе курка!!!- Райка заявляє. Підійшов до них Петро, Сільський голова: -Не сваріться, дорогенькі, Кожна з вас права!!!

Зайняв зручне місце

Напідпитку аж під ранок Клим вернувсь додому, Зайшов в спальню, Сів на стільчик, дивиться на Тому. Прокинулася дружинонька, Бачить, муж дрімає, Тож запитує чому В ліжко не лягає. -Я ж бо сів у перший ряд,- Давай Клим сміятись.- Бо концерт,це відчуваю... Має розпочатись!!!

Інших не знав

В аліментника Микити У суді спитали: -Ви раніше з Фемідою Справу уже мали? Розгнівався чоловік, Й закричав щосили: -Та нізким я більш не жив, Окрім Катерини!!!

Таке не для нього

До лікаря завітав Боксер професійний, І скаржиться, що у нього Стрес якийсь постійний, Через це він вже не може Спокійно заснути, Тож від лікаря пораду Хоче ось почути. Лікар вислухав його. -Що вам тут сказати? Як ляжете ви у ліжко, Почніть рахувати, І я впевнений до сотні Коли ви дійдете, Не помітите, як швидко, Шановний заснете! - Ні-і-і, це зовсім не для мене, О, японські богИ, Бо на цифрі 8, 9...&nbsp...

Читати далі...

Непоступна

Секретаркою Оксана Мріє працювати. Тож вирішила резюме Своє розіслати. На співбесіду директор Один погукав. -Яку хочете зарплату?- Оксану спитав. -Ну...пять тисяч зелененьких!- Та відповідає. -Ні, такий оклад у нас, Лише зам мій має!!! -А мені такий оклад Не можете зробить? Тоді хай, шановний, з вами... Зам же ваший й спить!!!

Не зазіхай на щастя

-До чужого щастя, Лізо, Рук не простягати!!!- Пятирічний хлопчик Ваня Став сестрі казати. -Що ти маєш на увазі, Я хотіла б знати!!! -Відчуваю, ти цукерку... Хочеш мою взяти!!!

Писк моди

Коли чую: "це писк моди!"- Хтось там промовляє. Запитання вже відразу В мене виникає: -А який же він той писк, Можете сказати? Намагався в Інтернеті Відповідь шукати. А от вчора в магазин, Модний зазирнув, І який же він той писк, Людоньки, збагнув: Чоловічок там один Статний походхав, Подарунок для дружини Звісно вибирав. Він до блузок підійшов, На ціну поглянув, І згадав "тихеньким&quot...

Читати далі...

Народний танець

-Форму як тобі, Оксанко, Тримати вдається? А у відповідь Оксана Весело сміється: -Я народні танці вже Стала танцювати! -А які, мені, подружко, Можеш ти сказати? - Та, стриптиз в місцевім барі Щоденно танцюю! -Що, стрептиз-народний танець??! Про це вперше чую!!! -Ненародним хто його Назвати посміє? Від стриптизу знаєш, Людо, Народ як балдіє!!!

Домовленість

Никодим купив Наталці Перстень з діамантом. Ні, не є він там банкіром, Чи бізнес-гігантом, Просто жінці захотів Приємне зробити. А вона вже припинила... Із ним говорити. Це ж чому? - хтось запитає- З якої нагоди? Бо це пункт найголовніший... Їхньої угоди!!!

Несправедливість

Ну, чому це Перше квітня Зветься Днем ще дурака? І чому скажіть, не Дури? Нестиковочка така!!! Хіба дуже дурнуваті Українські мужики? Бо придумали напевне Таке св'ято вже жінки!!!