Дизайн и интерьер

Приглашаем всех, кто делает ремонт -делится своими удачными находками, тех кто создает дизайн-показывать свои идеи. Цель группы -в блогах, видео и фото в одном месте собрать информацию по красивым и уютным интерьерам, показать креативные дизайнерские решения. Приветствуется дружелюбное и теплое общение!
107+ підписатися

Дизайн и интерьер

Пошук

Пошук в архіві по фразі "дизайн"

Лекція-практикум з авторського права для дизайнерів

[Приєднана картинка]В прогамі лекції-практикума від Зоряни Гуцуляк на Вас чекає розкриття таких питань: Основні законодавчі акти, об’єкти авторського права, суб’єкти авторсього права, співавторство, майнові та немайнові права, трудовий договір та службовий твір, договір замовлення, ліцензійний договір, вільне користування творами, реєстрація авторського права на твір, реєстрація ТМ, в тому числі акцентування уваги які знаки можуть отримати реєстрацію ...

Читати далі...

Серія мінімалістичних плакатів про вчених та їх відкриття

[Приєднана картинка]Індійський дизайнер Капіл Бхагат з Мумбая у своєму блозі проілюстрував дослідження вчених, обігравши їх прізвища. Плакати дуже прості, але від того не менш цікаві. Читати далі »

Паттерн UI — бокова навігація

[Приєднана картинка]За останній рік інтерфейс Android покращувався з феноменальною швидкістю (я підібрав невелику галерею додатків, які мені подобаються в Google+). Багато змін були лише косметичними (тема Holo в ICS, шрифт Roboto, і т.д.). Ми не побачили великих якісних змін в принципах проектування інтерфейсів. Але, можливо, саме зараз проходить одна така. Читати далі »

Тренінг з дизайн-мислення

[Приєднана картинка]В перші дні березня Школа візуальних комунікацій планує провести тренінг з дизайн-мислення. Цей захід розрахований в першу чергу на людей, які цікавляться власною моделлю сприйняття, уваги і мислення, відносно певної задачі, що потребує креативного або творчого вирішення. Читати далі »

Недільний мотиватор, щоб з понеділка встати і зробити щось круте

Пам'ятаєте, ми публікували концепт нового брендінгу для Microsoft дизайнера Ендрю Кіма? http://prodesign.in.ua/2012/07/novyj-kontsept-brendinhu-dlya-microsoft/. Так от, його тепер запросили на роботу до Microsoft. Тож, не просиджуйте штани і не бійтеся показувати свої роботи інтернет-публіці. Хто зна, можливо, і вас помітять... http://habrahabr.ru/post/166337/[Приєднана картинка]

Інтенсив-курс графічного дизайну «Твори або вмри»

[Приєднана картинка]Для тих, хто вміє кидати виклик самому собі та хоче стати класним дизайнером за дуже короткий проміжок часу, київська школа візуальних комунікацій «Master School» пропонує пройти інтенсивний курс графічного дизайну! Читати далі »

Освіжіть ваші айДевайси за допомогою креативних наліпок

[Приєднана картинка]Залізо яблучної компанії вже саме по собі є витвором дизайнерського мистецтва, яке завоювало прихильність великої кількості людей. Раніше девіз компанії «Think different» втілювався як можливість виділитися з сірого натовпу біленькими навушниками iPod. Тепер же, власників айЗалізяк розвелося стільки, що такий фінт вухами вже не проходить.[Приєднана картинка]Для тих, хто хоче прикрасити (виділити) свої улюблені Macbook чи iPad, ця збірка для натхнення.Читати далі »

Майстер-клас Юрія Гладкого. «Sell Digital Or Die Tryin’»

[Приєднана картинка]27 жовтня, в Одесі, пройде майстер-клас Юрія Гладкого (директора GRAPE Ukraine). Цей курс націлений на тих, хто замовляє, створює та продає digital проекти. Директори агентств, менеджери з розвитку бізнесу, продюсери, креативщики зрозуміють, як поліпшити та побудувати процес перетворення будь-якого проекту в WOW-проект і навчаться його правильно продавати.Бренд-менеджери та маркетологи зрозуміють тонкощі роботи агентств...

Читати далі...

Безкоштовний шрифт Yeseva

[Приєднана картинка]Вже добре знайомий нам дизайнер-шрифтовик Джованні Лємонад опублікував новий контрастний шрифт «Yeseva». Він включає в себе як латинські букви так і кирилицю.Читати далі »

Як зробити сайт зручним. Юзабіліті за методом Стіва Круга

[Приєднана картинка]Якось давно, на одному з дизайнерських кемпів я отримав дану книгу у якості призу. Тільки зараз у мене дійшли руки її прочитати, а тепер жалкую, що не зробив цього раніше. І ось чому… Читати далі »