Дизайн и интерьер

Приглашаем всех, кто делает ремонт -делится своими удачными находками, тех кто создает дизайн-показывать свои идеи. Цель группы -в блогах, видео и фото в одном месте собрать информацию по красивым и уютным интерьерам, показать креативные дизайнерские решения. Приветствуется дружелюбное и теплое общение!
107+ підписатися

Дизайн и интерьер

Пошук

Пошук в архіві по фразі "дизайн"

iOS Human Interface Guidelines російською мовою існує!

[Приєднана картинка]Рік тому ще не йшло мови про переведення iOS HIG. Майже всі менеджери та провідні розробники Ramotion вже знали його, так як прочитали в оригіналі. Але прилив у студію свіжих сил в обличчях молодих програмістів та дизайнерів підштовхнув до рішення, що Mobile HIG слід перекласти російською мовою.Робота над перекладом тривала близько двох місяців у вільний від проектів час. Подібна документація перекладалась...

Читати далі...

Сервіси для створення інфографіки

[Приєднана картинка]Останнім часом в тенетах все більше «пробігають» малюнки з інфографікою. І у цьому немає нічого дивного, адже всі люблять отримувати інформацію у цікавому, наочному вигляді, і ніхто не зверне увагу на просту табличку з сухими даними.Думаю, тут доречно буде згадати Едварда Тафті з його роботами в області представлення інформації. Всі гуру дуже рекомендують ознайомитись з ними.Створення яскравої...

Читати далі...

Дизайн речей, які розповідають історії

[Приєднана картинка]Дизайнер Ів Беар (Yves Behar) повертається до коріння своєї творчості та розповідає про деякі створені ним неймовірні речі (лампу-листок, гарнітуру «Джобон» (Jawbone). Потім він переходить до кмітливих, здатних дивувати, елегантних речей, над якими він працює зараз, включно з «ноутбуком за $100». Читати далі »

Стефан Заґмайстер розповідає про «щасливий дизайн»

[Приєднана картинка]Графічний дизайнер Стефан Заґмайстер захоплює аудиторію неймовірною подорожжю щасливими хвилинами свого життя, розповідаючи про те, як ці миттєвості пов’язані з хорошим дизайном. Читати далі »

Новий кирилічний шрифт «Oranienbaum»

[Приєднана картинка]Дизайнер-шрифтовик Jovanny Lemonad (Іван Гладких) повідомив про вихід нового шрифта Oranienbaum (автор Олег Поспєлов). Даний шрифт є акцидентною антиквою і гарно підходить для верстки заголовків. Читати далі »

Чи може дизайн врятувати газету?

[Приєднана картинка]Коротеньке, але мотивуюче відео з виступу Яцека Утко — арт-директора маленької польської газети на конференції TED. Він розповів про те, як дизайн може вдихнути нове життя в продукт, який, на перший погляд преречений через технічний прогрес. Читати далі »

10 речей, про які варто подумати при розробці програми для iPad

[Приєднана картинка]Так само, як і у випадку з більшістю добре продуманих речей, магія iPad складається із поєднання корисного та практичного. Додаток повинен вирішувати проблеми, застосовуючи свій функціональній набір. Він повинен бути простий у використанні, і, що не менш важливо, початкове знайомство з додатком повинно бути простим — без складної установки та надокучливих навчальних кроків. Додаток також не повинен поступатися...

Читати далі...

Новий концепт брендінгу для Microsoft

[Приєднана картинка]Ми можемо любити чи ненавидіти Microsoft, але заперечувати той факт, що їх продукцією користуються мільйони людей по всьому світу ніхто не буде. Сама ж компанія намагається йти в ногу з часом і пропонує все нові продукти.Американський дизайнер Ендрю Кім (Andrew Kim) пропонує кардинально освіжити бренд, щоб залишити позаду хвіст негативних асоціацій та створити імідж прогресивної компанії. Всього за три дні Ендрю...

Читати далі...

Секрет створення апетитних фото їжі в McDonald’s

[Приєднана картинка]Багато з нас хоч раз та й забігали в найвідоміший у світі фаст-фуд ресторанчик з великою буквою «М» в логотипі. Хоч не всі його полюбляють, але ніхто не буде спорити, що гамбургери у них афігенні. Стоячи біля каси, ми роздивляємось меню з апетитними няшками, які так і пробуджують пустити слину. У привідкриють секрет, як саме робляться такі смачні фото гамбургерів. Читати далі »

5-й UX Camp: Back to future!

[Приєднана картинка]4-5 серпня, у Києві пройде увілейний UX Camp. Він буде направлений на пошук найнеймовірніших рішень і адаптації їх у рішення майбутнього та теперішнього.Дводенний воркшоп у командах з експертами, тренерами и в процесах реального бізнесу. В цьому році кемп направлений на розрив шаблонів і пошук нестандартних рішень. Буде багато нових методик та інструментів. Читати далі »