Для тих хто слухає metal

Група для тих. хто полюбляє слухати важку музику, в часності black, death, thrash, pagan, viking, folk, industrial, power, speed, heavy, dark, doom, simphonic metal, а також nsbm, mdm та інші види металу! Приєднуйтесь, з нами цікаво!!
49+ підписатися

Мітки

Для тих хто слухає metal

Пошук

Пошук в архіві по фразі "музика"

і я не знала

[Приєднана картинка]

Скрябін загинув? (додала останнє інтерв"ю)

На жаль, правда... http://www.pravda.com.ua/rus/news/2015/02/2/7057118/Царство Небесне....

Слухаю пісню, а чом би не поділитися?

Ось, випадково натрапив на диск групи Jazzex... Називається "Bee Jazzex", якщо не помилився я з цим оформленням. Я й не зрозумів, чи існує група досі, чи ні, дізнався тільки по сайтам, що засновник Jazzex заснував також "Mansound"... Шкода, що такої музики мало, що з нею познайомишся хіба що випадково... Але, можливо, комусь також сподобається ось таке бачення "Щедрівки", тож послухайте.

Маша И Медведи - Земля

Навіть не знаю, що сказати у своє виправдання. Звичайно, це , навіть А ще - я не є палким прихильником подібного стилю. Але! Ця пісня як всавила 100500 років тому так і не попускає . Може і вам сподобається.

Ви є фаном гурту "Океан Ельзи"?

У будь якому випадку бажано пояснити: чому?

Майже ідеальна Шизгара

Тут усе один до одного. Кавер надчудовий нмд, та блискучий танок. Насолоджуйтесь [Приєднана картинка]

ТІК - Ще не вмерла Україна! (відео)

Запозичено з сайту Україна понад усе! [Приєднане відео]

Улюблена пісня з улюбленого мульта

Сьогодні в Києві сонячно! Нарешті! Але навіть коли сонце ховається - варто пам’ятати: воно обов’язково з’явиться знову... Гарного всім дня і настрою!

Хлопці з Бандерштату

[Приєднана картинка] Мені інколи здається, що певні події чи явища можна побачити лише на відстані, лише здалеку збагнути їх сутність. Про історію можна судити лише з висоти часу, коли стануть відомі відповіді на певні запитання. Отак і з легендарним гуртом “Брати Гадюкіни” — піонерами українського року — внесок у розвиток рок культури, який зробили свого часу “Хлопці з Бандерштату” помітний і сьогодні. “Брати Гадюкіни” ведуть свою історію від 1988 року. Коли зібрався перший склад: Сергій...

Читати далі...

ЗИМОВА

[Приєднана картинка] [Приєднана картинка] [Приєднана картинка] [Приєднана картинка] [Приєднана картинка][Приєднана картинка][Приєднана картинка] [Приєднана картинка] [Приєднана картинка] &nbsp...

Читати далі...