З Україною в серці

Українська патріотична спільнота!!!
26+ підписатися

З Україною в серці

Пошук

Пошук в архіві по фразі "війна"

Кіборги,ви герої!

[Приєднана картинка]

Гумор від Борислава Берьози

Однажды, в студеную зимнюю пору,Я вышел из схрона; был сильный мороз.Гляжу, поднимается медленно в горуПлененных рязанских десантников взвод.И, шествуя важно, в спокойствии чинном,Несчастных ведет на убой мужичокВ крови сапоги, в балаклаве овчинной,С большими ручищами - сам Тягнибок!- Здоров, побратымэ!- «Пішов би ти нах*й!»- Уж больно ты грозен, как я погляжу!Откуда рабишки?- «З Данєцка, як бачиш;Он Ярош х*ярить, а я отвожу».В лесу раздавался топор правосека..

Радянська історія

Прошу прокоментувати цю замітку. Дякую! Серед десятків мільйонів загиблих радянських громадян - німці вбили лише невелику частину, більшість-же була знищена сталіном.

Блокада... День третій...

[Приєднана картинка]

а контакт лежить...

Бо за Маріуполь вже люди гартуються і гуртуються. Московія банально сцить. Це черговий виклик,який підійме нас українців знову і вкотре вже проти цієї Нечисті. Переможемо,бігти я і моя родина не стане!

Залізна логіка прихильників зеків.

От пишуть щось пнуться, а думати хоч трохи як було б добре і не було б цих парадоксів теперішніх, цього приниження України на всі часи й народи. Може хтось попросити пробачення в народу спроможеться, це буде поступок, проте це питання наступної теми. А зараз ближче до суті.От один писака який уникає простих логічних запитань, про джерело інформації про свій політ бурхливої фантазії та реалістичні спогади подій тих часів, правда фантазерам є чого почерпнути в нквдешній пропаганді...

Читати далі...

Кіборгів труїли газом :(

Ось лінк на статтю http://news.ukrhome.net/content/54512307/ обережно 18+ http://www.osce.org/ukraine-smm/135671Факти вражаюче-страшні, це ясно. Одразу згадалося, як труїли газом в Одесі 2 травня минулого року, далі "Норд Ост" - там теж був газ. Коротше кажучи: знову почерк ФСБ.А здивувало те, що це визнало ОБСЄ. Їм порчу відробили? Чи це якийсь нам незрозумілий хід?

про героя Колю

Украинский танкист-герой подбил один, утопил другой и "угнал" третий российский Т-72Запорожский волонтер Денис Пятигорец на своей странице в Facebook рассказал историю о том как украинский герой-танкист Николай Тишык с 51-й Волынской механизированной бригады на своем танке Т-64М обезвредил сразу три вражеских российских танка Т-72, которые превосходят по многим техническим параметрам "64-ки".Волонтер не сообщил когда и где это произошло, но случилось эта история на...

Читати далі...

Резервістам присвячується

[Приєднана картинка]

Дніпропетровські десантники повернулися на ротацію!!!!!!!!!!!!!!

Дивлюся і плачу....Які ж вони красиві і сильні!!!!!!!!!!Пишаюся земляками!Слава Україні!Слава ВДВ!