З Україною в серці

Українська патріотична спільнота!!!
26+ підписатися

З Україною в серці

Пошук

Пошук в архіві по фразі "думки"

Пристрасті по відбору на "Євробачення"

Тепер-то точно ніхто не скаже: «- Збоченці! - Так, і ми цим пишаємость!» Відверто провокаційна (і водночас найпопулярніша) співачка Maruv сама відмовилась від участі у пісенному конкурсі «Євробачення-2019». І, як розповідали в новинах, не тільки з політично-ідеологічних міркувань. Патріоти і націоналісти повинні бути задоволені. Проте імідж України зіпсований - зі сторони (особливо, з північного Мордору) скажуть, що не вгодила недостатнім патріотизмом. Або що змінюють умови після...

Читати далі...

Ломка

Ломка. Хочеться вже кудись поїхати на закинуті заводи, установи і т.д.. Як назло, друзі "морозяться". А нові не знаходяться.В принципі, можна й самому. Але по таким місцям краще прогулюватись у компанії.Якби ж цікавився чимось іншим, наприклад музеями, виставками, було б простіше. А от невідвіданих заброшок, та ще й цікавих, в окрузі все менше і менше.

Не сидиться вдома

Потроху приходжу в себе, розгрібаю фотоархіви, редагую фотки по роботі. Але на вулиці така теплинь і сонячно, що хочеться вже кудись поїхати. Ось тільки куди і з ким? Подружка сама не знає, коли буде вільний час (в принципі, і я не визначився з датою поїздки) і куди хоче поїхати.

"Хто візьме білетів пачку..."

Перефразую цитату з відомого фільму: ""Хто візьме білетів пачку... Той відвідає концерт задешево.""Збери 51 бажаючих — і зекономиш на квитках!" А так, 250 гривень для концерту з зірками вітчизняної музики — це ще недорого. Навіть для ніщеброда.[Приєднана картинка]

Програми про Київ

З зацікавленням слухаю програми про історію Києва. Часто натрапляю на такі передачі випадково, коли по радіо нічого цікавого, або коли не знаєш, чм себе зайняти.І, здається, нічого нового не почуєш — а все одно цікаво. От, на днях, по «Голосу Столиці» розповідали про історію Дарниці. Так виявляється, до 1920х років вона була окремим містом. І більше того — відносилась до Чернігівської губернії!

Завтра.

Ще зовсім трохи, і завтра стане сьогодні. Можливо , завтрашній день комусь стане початком відліку нової системи координат, а можливо зовсім непомітний сірий дощовий осінній день загубиться серед багатьох минулих днів, нічим таким особливим не відзначених, але швидкоплинних і невблаганних. Хто зна.

Як не нити?

Як не нити? Ниття — наше все! Хоча чого думати, що я люблю понити? Просто все складається не дуже добре. Вчора їздив по справах і прогулятися — тільки даремно витратився на маршрутки, так ніде не полазив, робота не підійшла, ще дали вакансію, на яку вже звонив (невже в Центрі зайнятості не вілдмічають? Чи спеціально?). А завтра піду перевіряти зір. І не здивуюся, якщо скажуть, що справи дуже погані. І де тут шукати причини для радості?А, хоча є одна причина для радості — життя!

Думки про Євробачення-2017

Всі пишуть про результати «Євробачення-2017», тож напишу і я. Отже, шкода, що O.Torvald продули. Групі можна тільки поспівчувати. Навіть участь у фіналі не допомогла. Але країна впоралася з проведенням міжнародного шоу. Ну, якщо не вважати виходку пранкера з голою сракою.

Альтернатива руфінгу?

А шо, дискотека не сподобалась? Ах, так — у нас кожен другий ді-джей) Ну, добре, сьогодні хочу підкинути тему для обговорення. Справа в тому, що було б непогано подивитись на своє місто з висоти. Звичайно, найкращий варіант — дах будинку. Але руфінг — проблематична річ. Підступи на дахи зачинені. А проситися (хоча б на свій дах) — так хто я такий? Другий варіант — квадрокоптер, він же дрон. Однак квадріка не маю. І навіть не знаю, де його взяти (аренда наче є — але дорого і небагато вибору; у...

Читати далі...

Сама себе

В своєму особистому полоні ламає руки жінка божевільна. Вона не усвідомлює що сильна і що в тюрмі немає охорони. Сама себе загнала в кут неволі, стражданнями сама себе скувала. Для щастя їй потрібно дуже мало - дізнатися як вижити на волі.