Квіти

Приглашаю всех любителей цветов… Все о палисадниках, клумбах и цветниках – в фотографиях и статьях. Цветы - красота жизни!
611+ підписатися

Квіти

Пошук

Пошук в архіві по фразі "квіти"

"Аленький Цветочек" до дня Валентина...

[Приєднана картинка][Приєднана картинка]

Пташки та квіточки.

Квіти приємно радують око, дарують спокій коли ми за ними спостерігаємо, коли ми про них дбаємо. Вони не несуть тієї радості вам, якщо ті квіти обірвати десь і принести їх додому, до коханої чи коханого. Не буде тієї енергії, особливо від Вас.[Приєднана картинка][Приєднана картинка][Приєднана картинка][Приєднана картинка] Спів птахів, свіристелі і трелі, можуть розслабити чи підбадьорити, а як стверджують дослідники, навіть благодійно впливати на психологічні розлади...

Читати далі...

Осінні Квіти...

[Приєднана картинка][Приєднана картинка]

Романтик з великої дороги...

[Приєднана картинка]

Володар дикого полю...

[Приєднана картинка]Володар дикого полю -- його величність будяк!

Кусочок весни!!!

Присвячується тим, хто скучив за теплом... Весно, красна, прийди до нас!!! [Приєднана картинка] Прийди скоріш... [Приєднана картинка] [Приєднана картинка] [Приєднана картинка][Приєднана картинка][Приєднана картинка][Приєднана картинка][Приєднана картинка][Приєднана картинка][Приєднана картинка] Цікавитесь квітами - заходіть на сайт КВІТНИКАРСТВО. Там ви знайдете багато корисної інформації. Ви хочете, щоб вже прийшла справжня, тепла весна???

Поради для вигонки гортензії

[Приєднана картинка] Як правильно підготувати гортензію до періоду спокою, і як зробити, щоб гортензія радувала вас ранньою весною пишним цвітом можна прочитати ТУТ.

Гортензія

[Приєднана картинка] Гортензію можна вирощувати як в будинках, так і у саду. Про те, як розмножувати і доглядати гортензію ви зможете прочитати ТУТ.

Долина диких калл, Каліфорнія

[Приєднана картинка]