Абстракція

Абстракція-уявне відволікання, відокремлення від тих чи інших сторін, властивостей або зв'язків предметів і явищ для виділення істотних їм ознак: абстрактне поняття, теоретичне узагальнення досвіду. Абстракція особисто для мене, відхід від дійсної реальності, відволікання думки, почуття. Відключення від об'єктивної реальності, утрачивание визначеності, конкретної реальності. Своєрідна невагомість у свідомості дозволяє витягувати з підсвідомості на рівні інтуїції абсолютно несхожі суб'єктивні думки, почуття. Загалом все що вам не зрозуміло, але виглядає красиво і неординарно.
102+ підписатися

Мітки

Абстракція

Пошук

Пошук в архіві по фразі "музычка"

Разгрёб свой архив...

Надыбал я тут пару записей своих, походу год 2003, чтоле. Группа эта существует по сей день, только люди там совсем другие, да и музыка тоже. Тут выкладываю одно творение в стиле "хэви-шансон")))))

"РОК 'И' РОЛЛ, БЭЙБА!"

[Приєднана картинка]КОНЦЕРТ В ПАБЕ "ШТОЛЬЦ" 19 МАЯ, ул.ПОЛКОВНИКА ПОТЕХИНА, 12 НАЧАЛО В 20.00 ВХОД СВОБОДНЫЙ!!!! РОК-Н-РОЛЬНЫЙ СЕЙШЕН ПРИ УЧАСТИИ ГРУПП: INFA (PUNK / ALTERNATIVE / КИЕВ) http://vkontakte.ru/club11456914 ПАНИКА (ROCK / КИЕВ) http://vkontakte.ru/club5580442 СПЕЦИАЛЬНЫЕ ГОСТИ, ГРУППА: PIPL PLANT (POWER DICKO / POP PUNK / ЧЕРНИГОВ) http://vkontakte.ru/club4251187 ССЫЛКА НА ВСТРЕЧУ "ВКОНТАКТЕ": http://vkontakte.ru/event26043906

Сторінки:
1
2
3
попередня
наступна