Жіночий клуб

Достал муж? Достали дети??? А может у Вас полнейшая идилия и можете поделиться секретом счастья??? А может завалялся супер-пупер рецептик, салатика коктельчика и т.д, и т.п? Или знаете как быстро избавиться от прыщика на носу подростка, простуды у хомячка, икоты у попугайчика??? Скучно рассматривать самому семейный альбом и хочется поделиться фотографиями счастливых моментов жизни родных и близких, радостными впечатлениями от отпуска, пикничка, семейного праздника или просто необычными, интересными кадрами? Тогда Вам сюда!!! Только фото буду проверять, плохого качества эротического или отталкивающего характера сюда не пущу. Не смотря на то что клуб Женский будем рады и мужчинам, куда ж мы без вас )))
420+ підписатися

Жіночий клуб

Пошук

Пошук в архіві по фразі "осінь"

Час наповнений змістом

В час наповнений змістом, я виходжу за місто, І розфарбоване листя під ноги летить. Хочеться жити за містом, хочеться жити зі змістом І на мольберті на чистім листки фарбувать. І позабувши все чисто в час наповнений змістом, Розфарбованим листям, розфарбованим листям Над містом кружлять. В час наповнений змістом, я виходжу за місто, А розфарбоване листя під ноги летить... (музика, слова та виконання - Ольга Богомолець)

За обрій впало сонце й запалало

За обрій впало сонце й запалало, Над ставом вдалині багряним світлом, Травинкою сухою на вогні, Згоріло в льоті днів коротке літо. Надвечір я зайду в осінній сад, Де роси в листі,як намисто, Та яблуні задумливі стоять, Під ноги сиплять жовте листя. Червоних ягід на калині, Торкнусь теплом своїх долонь, Посеред листя загубилось, Волося біле з моїх скронь. У вишневій кроні десь вгорі, Вже не ховається гніздечко, У вирій ,вранці,на зорі, Птахи полетіли далеко. Осінь!Осінь!В ...

Читати далі...

зимове серце

[Приєднана картинка] Я новий день будую на руїнах, Мого колишньго життя, З завалів вилізла душа, Порепана,глуха,німа, Безлика,змучена,слабка. Її в погоди шати зодягла: Від Сонця стала золота, Квітуча усмішка-весна, З листочків ніжне покривало, Царівна осінь віддала, Лише зима сумна була, Й серце крижане дала.

Де що з моєї творчості. Осінь.

[Приєднана картинка]

Як можна Осінь не любить...

[Приєднана картинка]

Осіннє загострення.

[Приєднана картинка]

Осінній Вернісаж...

[Приєднана картинка]

Плоди Осені...

[Приєднана картинка]Райське Яблуко ... ?[Приєднана картинка]Райська Груша... ?

Осiннiй Експромт.

на допис поета Вискарион: http://blog.i.ua/user/1959447/2341411/#p3 Залипнув в серпні я на ДачіНа Дачі в Серпні НЕ батрачу,Бо Спека висушила весь пейзаж,Згадав Сієсту я – давно забуте намиДа ж ?***Задихає повітря Вереснем,Пливуть до школи діти Лебедем,Наступить «трєтьє сєнтября»Наступить прохолода Осені,Та Літо буду згадувати я…

Літо спаковує валізи....

[Приєднана картинка]