Радість життя

Все те, що приносить нам радість в цьому житті. Це можуть бути діти, домашні улюбленці, улюблена робота, красиві місця, приємний відпочинок, живопис, загалом все що радує нас і оточуючих. Бажано виставляти авторські роботи. "Якщо ви осягнули мистецтво радіти кожній миті, то ви навчилися багато чому." (Азад)
481+ підписатися

Радість життя

Пошук

Пошук в архіві по фразі "филолингвия"

Цікава робота.

Для жителів міста Старокостянтинова пропоную цікаву оплачувану роботу, звязану з моїм проектом Филолингвия . Потрібні специалісти всіх напрямків - текст, графіка, дизайн, піар, реклама, SEO, адміністрування та модерація, іноземні мови, музика та ін. Можливе навчання (але не з 0). Бажано, але не обов"язково - компьютер та інтернет. Дзвонити 8-097-719-34-58 Або писати сюди :)

Вам поможет Филолингвия!

Вы хотите овладеть иностранным языком? Но у вас нет возможности потратить на обучение в языковом вузе 5-6 лет ? Вам на помощь придет проект "филолингвия"! Наш сайт поможет разобраться в огромном разнообразии методов, методик, программ и упражнений, выбрать из них наиболее подходящие для вас, определиться с выбором курсов, преподавателей и учебных заведений, а для решившихся пройти этот путь самостоятельно - подскажет ...

Читати далі...