1 учасників
2 підписників
існує 13 років, 3 місяця

детальніше..

Харкiв_1

проект - диалог - самоопределение - самоорганизация - деятельность - дело - кооперация - развитие

Обмен мнениями по проблемам и интересам: -- самоопределение, самоорганизация в деятельности, независимо от профессии -- проектирование своей жизни, своей успешной семьи и любимого дела -- кооперация с другими людьми -- правила перевода ситуаций к лучшему -- потенциал личных диалогов

1 учасників
1 підписників
існує 5 років

детальніше..

Хаскі

собаки - хаски

Сібірський хаски-найактивніша, смішна та добра порода собак.

2 учасників
10 підписників
існує 13 років, 3 місяця

детальніше..

Хатха йога

спорт - йога

Всем, кому интересна практика Хатха йоги, кто желает поделиться опытом, а так же задать интересующие вопросы.

1 учасників
1 підписників
існує 10 років, 3 місяця

детальніше..

ХВиЛяСТі ПаПуЖКи

хвилясті папужки - канарейки

про хвилястих папуг

1 учасників
1 підписників
існує 7 років, 5 місяців

детальніше..

хдбм

хдбм

КП "Харківська дирекція будівництва метрополітену"

1 учасників
1 підписників
існує 11 років, 5 місяців

детальніше..

хентай

хентай

хентай

14 учасників
25 підписників
існує 13 років, 2 місяця

детальніше..

Херсон

город херсон - херсонская область - херсонщина

Херсон, Херсонская область и все что с ними связано

3 учасників
6 підписників
існує 13 років, 3 місяця

детальніше..

Хип-хоп

музыка - хип-хоп - реп - рэп - rap - hiphop - hop-hop - 2pac - eminem - guf - русский рэп - русский реп - минуса

Для людей, которым нравится хип-хоп

1 учасників
1 підписників
існує 10 років, 1 місяць

детальніше..

Хиромантия

рука

Всі хто займаєтся ,та всі хто трішки вже оволодів наукою хіромантії.А ті хто знае людей в нашему регіоні хто вже мае репутацію спеціоліста .

4 учасників
29 підписників
існує 13 років, 7 місяців

детальніше..

Хліб

хлеб - хліб - випічка - выпечка - борошно - мука

назва для групи продуктів харчування, що готуються шляхом випічки, парової обробки або жаріння тесту, що полягає, як мінімум, з борошна і води. У більшості випадків додається сіль, а також використовується розпушувач, такий як дріжджі. У деякі сорти хліба також додають спеції (такі як зерна кмину) і зернятка (насіння кунжуту, маку). Зернятка також служать для прикраси. Хліб можна їсти окремо, часто його їдять з вершковим маслом, арахісовою олією, соняшниковою олією, варенням, маргарином джемом, желе, мармеладом, медом. Що по суті є блюдом, що носить назву бутерброд. Хліб використовується також як основа для сендвіча. Він може бути тільки випеченим або згодом підрум'янений (наприклад, в тостері) і може подаватися практично без обмежень від кімнатної температури до гарячого стану.