Український гумор

Гуморески, карикатури, байки, шаржі; гумористичні оповідання, відеофільми, фотографії; ...
70+ підписатися

Український гумор

Пошук

Пошук в архіві по фразі "гумор"

реально працює))

[Приєднана картинка]

Недільне))

[Приєднана картинка]

Еротичний ремонт. Бувальщина.

Для тих, хто не знає, що таке вугільна шахта. Дуже спрощено. Це велетенська штучна печера, іноді потягом десятка кілометрів, яку люди виривають під землею і видобувають там кам’яне вугілля. При видобутку вугілля виділяється вибухонебезпечний газ - метан. Вибух такого газу забирає життя сотень людей. Про це ви мали змогу дізнатися із преси та телебачення. Тому у віддалених частинах шахти пробивають на поверхню вентиляційні стовбури і встановлюють там вентилятори. Це,...

Читати далі...

Шабат шалом!

[Приєднана картинка]

життєво та печально...

[Приєднана картинка]

про те свято, що його так не люблять

[Приєднана картинка]- Ты мне не звонил.- Ты мне тоже не звонила.- Ну, я не звонила тебе, потому что я баба. Ты тоже не звонил мне, потому что ты баба?

Оголошення для чоловіків сайту!

Сьогодні з 8:00 працює реабілітаційний центр для чоловіків, постраждалих від святкування 8-го березня. Центр знаходиться за адресою: гаражний кооператив "Гірник", блок №3. Ми надаємо комфортні умови тимчасового перебування в центрі і повний пакет послуг: консультація психолога з 40-річним стажем Петровича, комфортні піддони, мангал, тижневий запас м'яса, пива, копченої риби і сосисок, розвиваючі настільні ігри та конструктор ВАЗ-2106 ))

Альтернатива))

[Приєднана картинка]

У жінок на городі імунітет? )))

[Приєднана картинка] [Приєднана картинка][ Читати далі ]

Порадьте людині

[Приєднана картинка]