Український гумор

Гуморески, карикатури, байки, шаржі; гумористичні оповідання, відеофільми, фотографії; ...
70+ підписатися

Український гумор

Пошук

Пошук в архіві по фразі "кацапи"

Дурнів історія нічому не вчить

30 років тому назад: [Приєднана картинка]

В кацапів нова валюта))

[Приєднана картинка]

Малюнок колоритний

[Приєднана картинка]

Військовий ВС РФ Вадим Григорьєв: Всю ночь долбили по Украине

Викладати фото і власні координати ( 47.637728, 38.858143 ) в соціальні мережі - це дуже розумно))) звичайний рашизм головного мозку:[Приєднана картинка][Приєднана картинка][Приєднана картинка][Приєднана картинка][Приєднана картинка][Приєднана картинка]Сторінка вже видалена, але залишки мережа пам'ятає :) У Вадіка будуть веселі розмови з керівництвом і дуже короткі )

Я - за блокування кацапських соціальних мереж.

Ось я в Інтернеті з 2008-го весни. Це 9 років. Часто користуюсь, знаю не мало.Кого заблокують зараз - це ж одна гадість.."В Контакті" - за 9 років я не знайшов НІЧОГО корисного там чи толкового...навіть заявляв - "там одні підари". Через величезну кількість негативних людей саме на тому сайті. На усіх інших сайтах Росії таких набагато меньше.."Майл.ру" - поширюють заразу вірусну типу - "Майл. ру апдейтер", "Майл.ру Супутник", "Майл.ру ...

Читати далі...

Фатіт!

[Приєднана картинка]

Анекдот з передової

Я пам"ятаю про день жалоби, але замітка в тему.Телефонував друг вітати зі святом. Розповів анекдот, ділюсь.Спіймали українець і кацап Золоту Рибку. Щоб відпустили, вона їм пообіцяла по 1 бажанню.Кацап просить: - Сдєлай так, чтоб в Расєє ни одного хохла не осталось!Українець питає в рибки: - Точно жодного не лишилося?- Ні. - Ну, тоді заливай бетоном!

Цікаво: вірш у раші заборонено?

[Приєднана картинка]

Абамка вінават

[Приєднана картинка]

Ще аргумент "за"

[Приєднана картинка]