Український гумор

Гуморески, карикатури, байки, шаржі; гумористичні оповідання, відеофільми, фотографії; ...
70+ підписатися

Український гумор

Пошук

Пошук в архіві по фразі "жарт"

Ну и шуточки....

[Приєднана картинка]

Вдалий жарт

Твоє життя - це вдалий жарт, Ти лиш слова в устах актора. Сьогодні ще живеш в словах, А взавтра вже в рядках історій. А взавтра знову до гори, Щоб впасти вниз і не розбиться, А далі, будуть нові дні, А далі треба буть як криця. В твоїй душі нема жалю За час, що пройдено до цього. Твоя душа - твоє "Живу". Вона працює і не стогне. Твоє життя - це вдалий жарт, Його вже знає ця планета. Твоя душа завжди одна. Стара душа, та жити треба!

Про згоду)

Панянка хлопові:- От як я можу тобі дати згоду на секс без презерватива, якщо ти навіть печіво з чаю вчасно не можеш вийняти?![Приєднана картинка][Приєднана картинка]

Про знайомства)

Красива, струнка брюнетка познайомиться з симпатичним молодим хлопцем. Мені 18 років та 234 місяці.[Приєднана картинка]

Про відмінність

...Головна відмінність між тваринами та людьми є те, що тварини не тримають людей вдома, хоча коте з цим твердженням можуть не погодитись.

Жарти астрологів))

Шутки астрологов. Кто какая нечисть по знаку зодиака?Змей Горыныч – Овен (21 марта – 20 апреля)Неослабевающая энергия правящей планеты – Марс влияет с такой силой на бедное животное, что все вокруг него бегают с прожженными дырами и пахнут паленым. Поэтому его негасимую заботу и внимание, как и его самого, трудно не заметить.Обжигает всеми частями речи честно и прямолинейно, но лучше бы молчал. Змей Горыныч импульсивен, ему следует досчитать до тридцати и хорошо подумать каждой своей головой...

Читати далі...

Про манію величі

[Приєднана картинка] Манією величі не страждаю! Бог

Про життя)

...Добре складений заповіт набагато продовжить життя![Приєднана картинка]

Про канікули)

- Подвійний віскі, будь ласка.- Дівчинко, ти що, це шкільна столова!- Йой, вибачте, мені склянку чая [Приєднана картинка] [Приєднана картинка] [Приєднана картинка] (Як дівчинка провела канікули?)

Хто грав на Піаніно...?

[Приєднана картинка][Приєднана картинка]