Український гумор

Гуморески, карикатури, байки, шаржі; гумористичні оповідання, відеофільми, фотографії; ...
70+ підписатися

Український гумор

Пошук

Пошук в архіві по фразі "гумор"

Коректно повідомив

Помирає в казино Затятий гравець. Керівництво шоковане, Хай би йому грець. -Як родину повідомить?- Думають, гадають. Вирішили, до дружини Фіму посилають. Посланець уже в квартирі, Софу він вітає, І такеє ніжно їй Ось повідомляє: -Вчора з вашим чоловіком В покер я гуляв І чималу мені суму Абраша програв! -Ой, паскуда, ой, негідник, Справжнісінький лох, Як це все мені набридло, Швидше б він подох...

Читати далі...

Монолог кота

МОНОЛОГ КОТАОсь коханця господиня Вчора привела, І ночліжне моє місце Йому віддала. А сьогодні вони вдвох На кухні закрились, І до нявкання мого Глухими зробились. До уваги, що голодний, Вона не бере, Е-е-х, це з мисочки моєї... Коханець жере!!!?

В аптеці

До аптеки завітав Молодий мужчина. Мило йому посміхнулась Провізор дівчина: -Чимось можу помогти? Дозвольте спитати. -Парочку презервативів Хотів би придбати! -Ой, на жаль презервативів Вже у нас немає.- Співчутливо так йому Та відповідає. Істеричний дуже сміх Вирвався у Свєтки, Бо відвідувач промовив: -То дай.. дві піпетки!

Подарунки

Кулінарну книгу жінці Федь подарував. Страви, які готувати Він повідмічав. Церемонитися з Федем Дружина не стала, Й "Камасутру" в подарунок Для нього придбала. А що далі? Ви й самі Мабуть здогадались: Всі позиції у книзі... Наді сподоБались!!!

А що воно таке

Впевнитися усі хочуть У завтрішнім дні, Щоби бути, як то кажуть, На "баскім коні". А от хто мені розкаже Яке ж то воно, Те омріяне й жаданне Завтрішнєє дно?

Продумано наперед

Фотографії з весілля Василь розглядає. І у друга (молодого) Здивовано питає: -Це ж чому ви з Лесею Не поруч стоїте? Адже власнеє весілля, Це ж завжди святе! -А тому так, як захочем Шлюб цей розірвати, То щоб кожен з нас тоді… Міг лиш своє взяти!!!

Оце так влип

-Чом сусід на риболовлю Твій уже не ходить?- Федь зустрівши Опанаса Розмову заводить. -Він, ти ж знаєш, одружився, Взяв гарну дівчину. -І тому вже не рибалка???! От, знайшов причину!!! -Біля річки ж він зустрів Тую молодицю, То тепер боїться глянуть... Навіть на водицю!

Зациклився

Автобуса двадцять років Микола вже водить. Відчуває "мужська сила" У нього відходить. Тож сьогодні у аптеці "Віагру" придбав. І з дружиною інтим Три разочки мав. Але жінка не в захваті, Радості немає. -В чому ж справа, моя люба?- Він у неї питає. -На роботі ти своїй Зациклився, Колю, І навіщо я з тобою Повязала долю? Мов автобуси ти став,- Маша промовляє.- То годинами чекаєш, То...

Читати далі...

Підійде будь який фах

Дві білявки у кафе Жваво розмовляють, Про життя-буття своє Все розповідають. -Гарний лікар мені треба,- Свєта промовляє.- В тебе, Алло, випадково Такого немає? -А який тобі потрібен? Фах можеш назвати? -Та байдуже, головне… Щоб був нежонатий!!!

Зрекошетило

-Говорив ти, що о восьмій Додому прийдеш, А ось уже одинадцять І ти ледь плетеш! -Не повіриш, я додому, Кулею летів... -Тебе ж бачили в пивбарі, Припини цей спів!!! -Дійсно діло із пивбаром, Кохана, було, Рекошетом мене, люба, Туди занесло!!!