Квіти

Приглашаю всех любителей цветов… Все о палисадниках, клумбах и цветниках – в фотографиях и статьях. Цветы - красота жизни!
611+ підписатися

Квіти

Пошук

Пошук в архіві по фразі "квіти"

Для чого?

Для чого існують чорні стрічки?Я маю на увазі ті,котрими обмотують букети,в яких парна кількість квіток.Надзвичайно непотрібна річ. Чиясь тупа ідейка. Ці чорні стрічечки часто прикрашені зображеннями хрестів або написами "вічна пам"ять".Ну жесть,"вічна пам"ять" на квітах, які за день-два зів"януть. Якщо для когось тема стрічок неактуальна,то ви насправді щасливі,бо всі близькі поруч.

Квіткове місто

Є "народжені в трамваї". Знаєте?А є "народжені в квітковому місті". Це з Незнайки (не читав).

Весна, це прекрасно )))))

[Приєднана картинка][Приєднана картинка][ Читать дальше ]

Магазин Maison Decor закривається на період локдауну

Любі друзі! Ми цінуємо вашу безпеку, тому з 8.01.2021 до кінця періоду локдауну Maison Decor призупиняє роботу офлайн. Тепер улюблений декор, керамічні вироби та іграшки ручної роботи ви можете придбати лише в нашому інтернет-магазині, оформивши замовлення на сайті: https://maisondecor.com.ua/.Бажаємо вам міцного здоров'я та з нетерпінням чекаємо у гості після завершення локдауну!Maison Decor вул. Кам'янська, 128 (ЖК "Метрополія") (095) 369 78 99 https://maisondecor.com.ua...

Читати далі...

Ваза для Квітів...

[Приєднана картинка]

Горщик для квітів...

[Приєднана картинка]

Кашпо из кожи. МК

[Приєднана картинка]К слову сказать, на днях я избавилась от всех ненужных ремней :)))Но можно и кусок кожи приобрести, как в этом мастер классе.ЧИТАТЬ ДАЛЕЕ

Музика і квіти..

[Приєднана картинка]Квіти і музика - часто гармонійно поєднюються на різноманітних виставках, фестивалях, концертах...А от чи люблять самі квіти слухати музику? Як впливає музика на ріст рослин? Відповідь на це запитання можна частково отримати у блозі "Квітникарство".