ГАЛИЧ КНЯГИНИ Франківськ Ста

Запрягайте ДРУЗІ КОНІ ! СПОЧИВАТИ НАМ НЕ ЧАС ! БО Ж НІХТО НАМ НЕ ЗДОБУДЕ НАШУ ВОЛЕНЬКУ ЗА НАС ! ДНІ ЯК НІЧ ІДУТЬ СУРОВІ, - ЧУЙМО В СОБІ БОЖУ КРОВ+КРАЩЕ ВМЕРТИ НІЖ У НЕВОЛІ У КАЦАПІВ ГНИТИ ЗНОВ+МИ Ж НЕ ЗРАДНИКИ ЛУКАВІ МИ ВКРАЇНЦІ -- НЕ "ХАХЛИ"+МИ ЗА БОГА Й УКРАЇНУ У СВЯЩЕННИЙ БІЙ ПІШЛИ...ВІРИМ МИ ЩО ВОСКРЕСІННЯ ХРИСТА БЛИЗЬКИЙ УЖЕ ЧАС ХАЙ СКОРІШЕ НА СПАСІННЯ З СОНЦЯ БОГ ПРИЙДЕ ДО НАС+ХАЙ ВОСКРЕСНУТЬ В УКРАЇНІ НАЙСВЯТІШІ З КОЗАКІВ +ХАЙ ХОРУГВИ ЖОВТО-СИНІ РОЗІБ'ЮТЬ ВСІХ ВОРОГІВ.! ХАЙ ПОВСТАНЕ З УКРАЇНИ ЦАРСТВО БОЖЕ НАВІКИ+ХАЙ ІЗ БОГОМ ЧУДО ЗМІНИ ЧИНЯТЬ ШВИДШЕ КОЗАКИ.! ! ЗАПРЯГАЙТЕ, ДРУЗІ, КОНІ... СПОЧИВАТИ НАМ НЕ ЧАС ! КЛИЧЕ В БІЙ НАС УКРАЇНА, СВЯТА МАТИ КЛИЧЕ НАС ! Отче наш дай БОГ ЦАРСТВО ТВОЄ як на небі так і на землі у найближчий час ! ПРОСТИ ІСУСЕ ! БОГОРОДИЦЯ рятуй усіх своіх і нас !
25+ підписатися

ГАЛИЧ КНЯГИНИ Франківськ Ста

Пошук

Пошук в архіві по фразі "scsi"

Active Boot DisksSuite v 5.3.3

[Приєднана картинка] Active@ Boot Disk Suite - включает в себя набор мощных инструментов, которые позволят Вам восстановить потерянные данные, сбросить пароли учетных записей Windows, создать резервные копии системы и надежно стирать данные без возможности восстановления. Active@ Boot Disk Pro является загрузочным CD, и может использоваться даже для компьютеров, на которых не загружается основная операционная система. Основная функция программы: * Восстановление файлов с...

Читати далі...

Установка нового SCSI веника на лету (Linux - CentOS)

1) Вставляем веник ж) 2) Теперь для того чтобы его система нашла делаем следующую команду echo "- - -" > /sys/class/scsi_host/host0/scan Вместо host0 может быть host1 (если есть второй контролеер скази) 3) fdisk /dev/sdX (где икс нужное устройство (смотрится в dmesg)) 4) mkfs.ext3 /dev/sdX1 5) mount Счастье ж)