Аромати і квіти

Аромати квітів - це принадність така! Я в них розчиняюся, благоухая! Я з ними зливаюся і знову піднімаюся І ніжності, ласки я в них набираюся! Вдихати аромати і в них розчинятися, Квітами небесними знову бути! То лілією, м'ятою, а може мімозою, А то-незабудкою, календулою або трояндою. Адже це так просто вдихати аромат, У любові розчинитися, улюбленими стати!
259+ підписатися

Мітки

Аромати і квіти

Пошук

Пошук в архіві по фразі "спілкування"

філософська жуйка.

Слова мають тотожність з Водою. Вони можуть походити з "каналізації", "нужника" "унітазу", Або ж - як вода з чистого Джерела без отруйних помий маттючя.

я, я і ще моє маленьке Я

Всім привіт, цікаво, що ініціатива запису в цей блог, була швидше проханням. Так от, для розуміння, тут буде йтися про відносини між людьми, а саме між всіма людьми. Так як це досить широка тема, і над цим багато років всі собі б'ють голову тому вона і постійно розростається, адже кожна нова думка, це певне відгалуження від певного ідеалу, та за для розуміння, в певних ситуаціях буде ідеал, але не забуваємо що в світі все відносно і все може не тільки здаватися, а ним і бути! Так от, при...

Читати далі...

Сторінки:
1
3
4
5
попередня
наступна