Дорама dorama

Дорама (яп. テレビドラマ тэрэби дорама?, от англ. drama) — японские телесериалы. На японских телеканалах являются одними из самых рейтинговых передач. Несмотря на название, дорамы выпускаются в различных жанрах — романтика, комедия, детективы, ужасы и т. п.
101+ підписатися

Дорама dorama

Пошук

Пошук в архіві по фразі "школа"

Домашка

Глядя на пацана с ранцем, который идёт в школу уверенной, но неохотной походкой, с подскакивающим за плечами ранцем. С опущенной головой. Возникает ощущение буд-то бы его в школе ждёт что-то не очень весёлое...Мальчик в школуУныло бредёт,Как будто баран на заклание.На уроке приснится пипец,Он НЕ сделал задание...[Приєднана картинка]

Роки шкільні

Стрімко і невпинно плине ріка часу, невблаганно змінюючи нас і все навколо на, залишаючи нам лише спогади. Мобільний видав порцію вібро, запрошуючи до спілкування. - Ало? - Привіт- почувся в трубці голос однокласниці. Ти не забув, що ми зустрічаємось? Приїдеш? - Обов'язково буду. - Тоді до зустрічі! Бувай. І ось, долаючи снігові замети на дорозі, ПАЗік везе мене назустріч з однокласниками,повільно наближаючи в минулі роки. в роки юності. Потрібно...

Читати далі...

Хочете дітей ?

[Приєднана картинка]

Підручники до школи тут скачати

З’явилась онлайн-бібліотека, де можна безкоштовно скачати підручники шкільної програми з 1 по 11 клас 13.08.2015 Шкільний рюкзак, в якому учень носить свої підручники, в середньому важить до 6 кілограмів. Втім, можна скачати підручник на планшет і взяти його з собою. Всі представлені підручники відповідають шкільній програмі 2015 року та відсортовані по класах з 1-го по 11-й. Скачати підручник безкоштовно ви можете на сторінці mta.ua. Для цього вам лише потрібно вибрати...

Читати далі...

Про двієчників..

[Приєднана картинка] - Петренко, ти і в школі завжди був двієчником...!

Булочки «Школьные» и булочки с корицей

[Приєднана картинка][Приєднана картинка] Ингредиенты (примерно на 40 булочек): * пшеничная мука - 1 кг.; * сахар - 200 мл.; * масло или маргарин - 200 гр.; * яйцо - 1 шт. (плюс 1 яйцо для смазывания булочек); * молоко - 400 мл.; * дрожжи - 50 гр.; * кардамон - 1 ч.л. Начинка для «Школьных» булочек: * готовый ванильный крем - 400 мл.; * кокосовая стружка; * глазурь на основе сахарной пудры. Начинка для булочек с корицей: * масло (или маргарин) - 100 гр.;...

Читати далі...

Допоможіть вирішити задачку (3 клас)

У пакеті було порівну горіхів. Коли з кожного пакета взяли по 6 горіхів, то в них стало стільки горіхів, скільки було раніше в двох пакетах. Скільки горіхів було в кожному пакеті спочатку?Help my pliase..

Вопрос к родителям: как учат грамотности в украинских школах?

Размышляя над явлением, описанным в предыдущем посте. Недавно мне попалось множество бурных обсуждений статьи Л.А.Ясюковой "Психолого-педагогические причины неграмотности современных школьников" (статью полностью я нашла только на этом сайте). Это о плачевной ситуации в России. Очень кратко содержание статьи. Некто методисты Бугрименко и Цукерман решили, что русский язык неправильно преподают в школах и внедрили свою методику - с фонематическим анализом, то есть...

Читати далі...

Твір на вільну тему.

У продовження вчорашньої теми... Коли я вчилась у школі, як і будь-хто з тих людей, кому доведеться читати цю замітку, у переліку шкільних предметів для вивчення та оцінювання значилась література. У час мого навчання - українська і російська, пізніше - ураїнська і зарубіжна. Нас у школі зобов"язували прочитати певний перелік книжок. Геніїв минулого. Називати прізвища та імена не буду, ви й без мене їх чудово знаєте...

Читати далі...

5 за детсад

Экзамен в первый класс. Действующие лица: Маргарита (5,5лет), мама Маргариты, 8 солидных тёток (психолог, директор, представители р-но, учителя, медсестра). 5 вечера.- Здравствуйте, привет всем! -Маргарита, мы так не здороваемся. Как нужно здороваться? - Добрий ранок! 10 минутная пытка ребёнка на адекватность: чем занимается водитель, каких домашних животных знаешь и т.п. Постоянно поправляют, типа подталкивают к правильному ответу: - Почему у тебя собака отдельно от лисы и...

Читати далі...