Українська поезія

Вірші українських поетів, вірші молодих авторів, гуморески, байки, громадянська лірика, поеми, поетичні шаржі, ...
40+ підписатися

Українська поезія

Пошук

Пошук в архіві по фразі "погода"

Николай Левашов. Интервью телеканалу РТР (2011) CAMRip

Москва, 16 февраля 2011 года [Приєднана картинка] В середине февраля академик Н.В. Левашов дал интервью по просьбе телеканал РТР. Для передачи «Климат. Мировая революция» были освещены вопросы глобального потепления, применения против России климатического оружия и многое другое. Небольшие фрагменты из этого интервью всё-таки были включены в передачу, вышедшую в эфир аж 4 июля сего года под названием… «Жара. Кто воюет с землянами». Как и ожидалось, самый главный и самый «честный» канал...

Читати далі...

сплин

Пятница. Дождь. Любимая обувка вчера промокла. Я какого-то хера на каблуках. Тусить не хочется. Хочется в одеяльце. С фервексом. Или вот к лучшей подруге на лазанью. Потому что дома срач и есть нечего. А готовить надо что-то диетическое, бо муж отравился и умирает там. А я такая бесчувственная тут.

Знову задимлення?

Подув вітер — і знову все в диму. Знову горять торфовища?А тепер ще й дощ пішов. Причому в прогнозі погоди опади не обіцяли. Дивні речі кояться.Дощ з димом раніше не пригадую. Це щось новеньке.

Прийшло літо!

Не збирався писати цю замітку, але... надворі вже літо! В травні були дощі і прохолода. А сьогодні синоптики обіцяли +24 +29. За відчуттями ще не спекотно (якщо не стояти на сонці), але близько до того. В усякому разі, можна засмагати і ходити в шортах або хоча б без шкарпеток.Справжня спека вжарить, мабуть, у липні та серпні.

Гарна погода

Сьогодні коротко. Гарна погода. І це радує. Дівчата красуються. Сонячно. Тепло.Правда, фотік ніяк не почнуть ремонтувати. Окуляри, які хочу, не підходять. А які підходять — не подобаються.Працювати лінь. Країна із новою владою летить у дупу. А в решті: "Всё хорошо, прекрасная Маркиза. Всё хорошо, всё хорошо".

Літо триватиме

Судячи по довготривалому прогнозу на Gismeteo і в газеті, більша частина вересня буде спекотною, з температурою +26... +30. Так що розмови: "Ай-яй-яй, літо закінчується, а відпустки не було, на море не з'їздив(ла)" недоречні. В запасі ще місяць, щоб не відпочивати і не поїхати на море. [Приєднана картинка] Нажаль, через спеку доведеться перенести дальні поїздки. А хоча... подивимося.

Вчорашня злива

Вчора ввечері був якийсь жах. За одним лише виглядом насунувшого дощового фронту було зрозуміло що буде злива. Спочали блискавки у хмарах. Але кожну секунду. Потім блискавки в землю. Вітер. Дощ. Злива. Град. Думав, що вікна порозбиває — такий вітер. По радіо розповідали, що негода пройшлася по Житомирщині. А новин з Києва не чув.

Зима повертається

Писав про сніг і ковзанку. В коментарях запитували: чи розтанув сніг. Розтанув. Але знову насипало сніжку. Зима повертається.Зате тепер надворі красиво. Немає сірості і похмурості. І від снігу трохи світліше.

"Особенная" осень

Ну это громко сказанно "особенная"... Осень-то обычная, как всегда. Но вот для меня онна особенно грустная, не весёлая, серая. Даже сегодня, в солнечный день. Кажется ещё немного и я сойду с ума. Тоска зелёная, что-то давит на грудь. постоянное чувство утраченного чего-то, или ещё кажется что я что-то не сделала, а нужно было. У кого-то есть рецепт "поднимателя настроения"?

Світ став ближче до Третьої світової

Декілька думок і нонаток щоденника. Найперше, про вторгнення палестинців до Ізраїлю. Схоже, терорашка взялась на розгойдування світового порядку, тому під загрозою не лише європейські чи середньоазійські країни, а й взагалі весь цивілізований світ. Вже відомо, що напад палестинців підбурювала рабсія та іран. Тому не здивуюсь, якщо до них приєднається і китай, який нападе на Тайвань. Гадаю, ми стали ще ближче до Третьої світової війни.Варто сказати пару слів про погоду. Вітряно і дощово...

Читати далі...