Ингредиенты:Для коржей:2 яйца100 г размягченного сливочного масла150 г сахара2 ст. л. меда1 ч.л. с горкой разрыхлителя420 г муки (примерно)Для крема:2 стакана сметаны1 стакан сахара2 ч.л. ваниль ного сахараПриготовление:Масло взбиваем с сахаром и медом.Не прекращая взбивать, по одному вбиваем яйца.Добавляем смешанную с разрыхлителем муку и замешиваем мягкое пластичное тесто.Делим тесто на 6 равных частей. Выбирвем тарелку, которая будет нам служить лекалом при отбрезании краев выпеченных коржей....
угощайтесь [Приєднана картинка] [Приєднана картинка] [Приєднана картинка] [Приєднана картинка] [Приєднана картинка] [Приєднана картинка] [Приєднана картинка] [Приєднана картинка] [Приєднана картинка] [Приєднана картинка]
Так, дійсно, я помилилася і подумала що це рашкінський фестиваль їжі. Але дякую людям в камах, підказали блонді, що прапор (ги!!) не руцкій. Перепрошую в тих, кого помилково ввела в оману.[Приєднана картинка]Пис-пис: Алеж як схоже на рашку!!!
[Приєднана картинка] Нехлопотный и очень вкусный торт! [Приєднана картинка] Ингредиенты: тесто: 6 яиц 6 ст. л. сахара 2 ст. л. муки, 3 ст. л. какао, 1 ч. л. гашеной соды. крем: 200 гр. сливочного масла 1 баночка сгущенки 1 банан грецкие орехи (для обсыпки) Приготовление: 6 желтков растереть с сахаром, мукой, какао и содой. Отдельно в крепкую пену взбить белки. Все осторожно смешиваем, форму смазываем маслом и выпекаем при 160 градусах 30 минут. Форма у меня...
Кондитер зі Швейцарії встановила світовий рекорд, створивши найбільшу у світі сукню-торт, яку можна не лише показувати всім на манекені, а й носити. Наташа Колін Кім Фах Лі Фокас продемонструвала свій витвір на виставці у Берні. Відео з нею набрало 1,3 млн. переглядів. На запитання «А де торт?» один із здивованих глядачів отримав відповідь: «Він на ній». [Приєднана...
http://vitoria.livejournal.com